Ga naar de inhoud

Onze docenten

Vanilla

Vanilla heeft de uitgebreide Basiscursus Italiaans bedacht en samengesteld.

Lotje

De docent van onze Vakantiecursus Italiaans, de A1-cursus en de A2-cursus Italiaans is Lotje Lomme, historica en gecertificeerd docente Italiaans.

Ze woonde twee jaar in Bologna en is near-native speaker. Ze geeft al 15 jaar Italiaanse les in het volwassenenonderwijs, voornamelijk op niveau A1/A2.

Ze heeft een eerstegraads lerarenopleiding afgerond in Nederland en heeft het examen Italiaanse taaldidactiek aan de Universiteit van Siena behaald, waarmee ze buitenlanders in Italië les mag geven.

De laatste jaren runde ze haar eigen taalschool in Schoonhoven waar ze zo’n 40 volwassenen en 50 plusklaskinderen van de basisschool lesgaf.

Het ontwikkelen van deze online training Italiaans voor beginners was voor haar de creatieve uitdaging op het juiste moment.

Ci vediamo!

Santa

Santa komt uit het zuiden van Italië en ze laat je kennismaken met de Italiaanse cultuur en taal in de A2-cursus Italiaans aan de hand van haar eigen video’s.

Online in je eigen tempo

Ontdek de pracht van de Italiaanse taal in je eigen tijd en tempo, zonder de deur uit te hoeven.

Toegang tot community

Stel jezelf voor in de community, stel vragen en wissel ervaringen uit om van elkaar te leren.

14 dagen proberen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze lessen Italiaans. Daarom krijg je een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.