Ga naar de inhoud

Cursusaanbod

Basiscursus Italiaans

Dit is dé ideale cursus voor de echte beginner die de taal wil leren zonder de deur uit te hoeven.

De cursus is voor iedereen toegankelijk. We beginnen letterlijk bij het ABC. Bij iedere les behandelen we meerdere onderwerpen uit de praktijk.

Vakantie Italiaans

Wil je voorafgaand aan je vakantie in Italië op een vlotte en leuke manier wat praktisch toepasbare kennis van de Italiaanse taal op doen, zonder al te veel in te gaan op grammatica? Dan is de Vakantiecursus Italiaans wat voor jou! Tijdens je volgende trip naar Italië kun je je redden in het Italiaans!

Dit is Italiaans A1

Ben je al een beetje bekend met de Italiaanse taal, bijvoorbeeld door vakanties? En wil je nu echt eens aan de slag met goed Italiaans leren, inclusief grammatica? Onze cursus Dit is Italiaans 1 begeleidt je naar A1-niveau van het Europees Referentie Kader. Inclusief certificaat.

Dit is Italiaans A2

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke reis om Italiaans te leren? Met onze cursus Dit is Italiaans 2 bouw je voort op wat je in onze A1-cursus of door andere lessen Italiaans hebt geleerd. In deze vervolgcursus Italiaans begeleiden we je naar A2-niveau van het Europees Referentie Kader. Inclusief certificaat.

A2-cursus
Nu € 147

Nu bestellen & beginnen

“De oude methode van lesgeven heeft me nooit zo aangesproken en de methode van deze cursus was dan ook verfrissend.
Niet de standaard zinnetjes, maar de uitdaging om zelf e.e.a. op te zoeken.”

THIJS VAN LEEN