Ga naar de inhoud

Abonnement Italiaans

Met het abonnement van Dit is Italiaans betaal je per maand (of per jaar met 2 maanden gratis!) voor toegang tot alle bestaande en toekomstige cursussen van Dit is Italiaans. Voor één abonnementstarief kun je van een beginner naar een gevorderde en heb je toegang tot onze gezellige en motiverende Community. Ook alle nog te lanceren vervolgcursussen zijn in het abonnement inbegrepen. Zo wordt leren wel heel leuk! Natuurlijk behaal je ook de bijbehorende certificaten voor A1 en A2.


“Ik volg de A2-cursus om mijn Italiaans te verbeteren. Ideaal om dit te doen op een tijdstip wat mij uitkomt. In de online omgeving kun je vragen stellen, opdrachten plaatsen en ook reageren op andere cursisten. De docent geeft fijne feedback. Ik heb al eerder een andere A2-cursus Italiaans gedaan, maar leer toch weer nieuwe dingen.”

PETRA VAN DALEN

Over jouw docenten

Lotje woonde twee jaar in Bologna en is near-native speaker, gecertificeerd door de Universiteit van Siena. Ze heeft 8 jaar les gegeven in het volwassenenonderwijs, voornamelijk niveau A1/A2.

Vanilla heeft de uitgebreide Basiscursus Italiaans bedacht en samengesteld. Zij is voor de helft Italiaans, volledig tweetalig en dus native speaker Italiaans. Tegenwoordig woont zij het merendeel van de tijd in Italië.

Santa is Italiaanse en werkt al zeven jaar als gediplomeerd docente Italiaans. Ze komt uit het zuiden van Italië, maar heeft in verschillende Italiaanse steden gewoond. Haar taal doceren aan buitenlanders is haar passie.

Lotje, Vanilla & Santa

Docententeam Dit is Italiaans
Met de klok mee: Santa, Vanilla & Lotje

Inhoud
Abonnement Dit is Italiaans

Wat je zoal gaat leren

  • We beginnen bij het begin (voorstellen, ABC, getallen, kleuren)
  • Alles van de Basiscursus komt aan bod
  • Alles van de Vakantiecursus krijg je erbij
  • Je bereikt A1-niveau van het ERK
  • Je bereikt A2-niveau van het ERK
  • Je kunt er zo lang over doen als je wilt
  • Stel alle vragen aan de docent
  • Krijg feedback van medecursisten

Met dit voordelige maandabonnement spreek jij straks een aardig woordje Italiaans. Neem alle tijd voor het programma, ook onderweg of op vakantie met de app.

Je kunt maandelijks of jaarlijks opzeggen (al hopen we natuurlijk dat je gezellig even blijft).

Actieve Community

Bij dit abonnement krijg je ook toegang tot de community. Stel je voor, stel vragen en plaats opdrachten uit de cursussen in de online omgeving. Daarop krijg je feedback van de docenten en van je medestudenten.

Dat is belangrijk, omdat je zo beter leert en in een veilige omgeving fouten kunt maken. Je haalt meer uit de cursussen als je zelf ook een actieve rol in de Community inneemt. Bovendien is het hier heel gezellig. We zijn met allemaal gelijkgestemden die van Italië, zijn taal en zijn cultuur houden!

Kortom, een heel compleet cursuspakket voor zowel de beginnende als de semi-gevorderde spreker van de Italiaanse taal.

Online in je eigen tempo

Ontdek de pracht van de Italiaanse taal in je eigen tijd en tempo, zonder de deur uit te hoeven.

Toegang tot community

Stel jezelf voor in de community, stel vragen en wissel ervaringen uit om van elkaar te leren.

Maandelijks opzegbaar

Je zit nergens aan vast. Je kunt elke maand (of elk jaar als je voor een jaarbetaling met korting kiest) opzeggen.

“Ik vind het leuke lessen, omdat ze weer eens een beetje anders zijn opgebouwd dan de meeste boeken en nu eens niet beginnen met ‘mi chiamo Lucy’.”
⭐⭐⭐⭐⭐

LUCY BEKER

“In een korte tijd heb ik al veel opgestoken van jouw lessen. Ik ben al heel erg vooruit gegaan in het spreken van de Italiaanse taal. Een absolute aanrader!”
⭐⭐⭐⭐⭐

NIEK VAN GORP

“De cursus is TOP. Ik heb de cursus nog niet afgemaakt, maar heb tot zover al heel veel geleerd. De lessen zijn heel duidelijk en bij vragen krijg ik snel en hulpvolle antwoorden.”
⭐⭐⭐⭐⭐

MARIËLLE KOSSINK

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit abonnement Italiaans leren bedoeld?

Voor zowel beginners als gevorderden die toegang willen tot alle cursussen. Je kunt kiezen voor een voordelig maandabonnement of voor een nóg voordeliger jaarabonnement. Samen op een leuke manier Italiaans leren staat bijna ons voorop!

Hoeveel tijd heb ik nodig voor alle cursussen?

Dat hangt heel erg af van waar je begint en hoeveel voorkennis je hebt. Als je geen voorkennis hebt, moet je alle cursussen in een jaar kunnen doorlopen. Maar je kunt er ook langer of korter de tijd voor nemen. We helpen je graag met al je vragen in de gezellige Community waar je na aanmelding toegang tot krijgt.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Ja, je kunt steeds per maand opzeggen (als je per maand betaalt). Mocht je een tijdje willen stoppen met de Italiaanse taal, dan zeg je gewoon weer op. Als je kiest voor het jaarabonnement met extra korting, dan kun je per jaar opzeggen.

Krijgen de cursussen ook updates?

Ja, doorlopend werken we aan verbeteringen en updates. Met een abonnement heb je altijd toegang tot de nieuwste content van de cursussen.

Waarom is het abonnement zo goedkoop?

Omdat we graag iedereen de kans willen geven – met grote of kleine beurs en beginner of gevorderd – beter te worden in de Italiaanse taal!

Wat als ik tijdens de cursus vragen heb?

Je staat er niet alleen voor! Je kunt altijd je vragen stellen en opdrachten voorleggen via de Community, waar je ook ervaringen met andere cursisten uit kunt wisselen. In de Community is een ervaren docent Italiaans aanwezig die je graag zal helpen.

Heb je nog andere vragen? Lees dan de FAQ >

Of betaal je liever per cursus Italiaans?

Flexibel Italiaans leren voor een
voordelig tarief per maand?

Een leuke manier om aan de slag te gaan met de Italiaanse taal!
Maandelijks of jaarlijks opzegbaar.

voor maar

€ 19,99/mnd

of 199,90/jaar (2 maanden gratis!)