Ga naar de inhoud

Vakantiecursus Italiaans

Heb je geen zin in allerlei grammatica en voltooid verleden tijden? Maar wil je jezelf wel in een vlot tempo kunnen redden in het Italiaans tijdens je volgende vakantie? Dan is deze Vakantiecursus Italiaans precies wat je zoekt.


“Wat een leuke cursus, Lotje! Weer eens wat anders dan alleen rijtjes met woordjes en audiofragmenten. Je wordt echt uitgedaagd om jezelf méér Italiaans aan te leren.”

DEBBY BERFELT

Over jouw docent

De docent van deze Vakantiecursus Italiaans is Lotje Lomme, die ook de A1-cursus voor haar rekening nam. Lotje woonde twee jaar in Bologna en is near-native speaker, gecertificeerd door de Universiteit van Siena.

Ze heeft 8 jaar les gegeven in het volwassenenonderwijs, voornamelijk niveau A1/A2. De historica had tussen 2008 en 2014 haar eigen blog over Italië, maar blogt nu ook al 6 jaar voor Dit is Italië, voornamelijk over de Italiaanse taal, maar ook over de Italiaanse keuken, over literatuur en films.

Lotje heeft een eerstegraads lerarenopleiding afgerond in Nederland en is bezig met het afronden van een examen Italiaanse taaldidactiek van de Universiteit van Siena. De laatste 4 jaar had ze haar eigen taalschool in Schoonhoven waar ze zo’n 40 volwassenen en 50 plusklaskinderen lesgaf.

Lotje

Docent Italiaans

Inhoud
Vakantie-cursus Italiaans

Wat je zoal gaat leren

 • Woorden die horen bij een Italiaanse vakantie
 • Jezelf voorstellen
 • Gesprekken voeren
 • Leren aan de hand van een liedje
 • Iets bestellen
 • Kamperen op z’n Italiaans
 • Etc. etc.

In de cursus staan we niet uitgebreid in bij grammatica. Des te meer aandacht gaat uit naar de voorpret die hoort bij een trip naar Italië.

Onderwerpen

Bij het samenstellen van de cursus hebben we vooral jouw Italiaanse vakantie in gedachten gehad en situaties die je tegen kunt komen.

Een aantal onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

 • Vakantievoorbereidingen
 • Onderweg met de auto, bus en trein
 • In het hotel en het restaurant
 • Op de camping
 • Op de markt
 • Etc. etc.

Online in je eigen tempo

Ontdek de pracht van de Italiaanse taal in je eigen tijd en tempo, zonder de deur uit te hoeven.

Toegang tot community

Stel jezelf voor in de community, stel vragen en wissel ervaringen uit om van elkaar te leren.

14 dagen proberen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze lessen Italiaans. Daarom krijg je een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Buongiorno en welkom bij deze Vakantiecursus Italiaans

“Ik vind het leuke lessen, omdat ze weer eens een beetje anders zijn opgebouwd dan de meeste boeken en nu eens niet beginnen met ‘mi chiamo Lucy’.”
⭐⭐⭐⭐⭐

LUCY BEKER

“In een korte tijd heb ik al veel opgestoken van jouw lessen. Ik ben al heel erg vooruit gegaan in het spreken van de Italiaanse taal. Een absolute aanrader!”
⭐⭐⭐⭐⭐

NIEK VAN GORP

“De cursus is TOP. Ik heb de cursus nog niet afgemaakt, maar heb tot zover al heel veel geleerd. De lessen zijn heel duidelijk en bij vragen krijg ik snel en hulpvolle antwoorden.”
⭐⭐⭐⭐⭐

MARIËLLE KOSSINK

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze Vakantiecursus Italiaans bedoeld?

Dit is de ideale cursus Italiaans als je je niet te veel met grammatica bezig wilt houden, maar vooral een mondje Italiaans tijdens je vakantie wilt kunnen spreken. Plezierig Italiaans leren staat voorop!

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de Vakantiecursus?

Als je alle opdrachten en oefeningen goed wilt doen, heb je ongeveer een maand nodig. Maar je kunt er ook sneller doorheen, als je dat wilt (zelfs tijdens je vakantie kun je nog leren, bijvoorbeeld via de handige gratis app).

Hoe werkt de 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie?

Simpel. Mocht de cursus toch niets voor je zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terugkrijgen. Je loopt dus geen enkel risico. Natuurlijk horen we wel graag van je wat je graag anders zou willen zien in een volgende versie van de cursus.

Krijgt de cursus ook updates?

Ja, doorlopend werken we aan verbeteringen en updates. Ook als de prijs stijgt, profiteer je in de toekomst gratis van alle updates.

Wat als ik tijdens de cursus vragen heb?

Je staat er niet alleen voor! Je kunt altijd je vragen stellen via de Community, waar je ook ervaringen met andere cursisten uit kunt wisselen.

Heb je nog andere vragen? Lees dan de FAQ >

Andere cursussen

Italiaans leren voor je vakantie?
Check onze Vakantiecursus Italiaans

Een eenvoudige, snelle en leuke manier om Italiaans te leren voor je vakantie.
Geschikt voor elk niveau. Toch niets voor jou? 14-dagen-niet-goed-geld-terug.

€ 97

€ 47

eenmalige betaling!